top of page
city-4405125_1920_edited.jpg

Speel mee voor jouw goede doel...

Game on!!!

Op zaterdag 18 maart 2023 vindt de tweede editie van de Remunjse Kwis plaats. Win met jouw team een fantastisch geldbedrag voor een zelfgekozen Remunjs doel. Het inschijfgeld bedraagt 50 euro per team. De winnende teams ontvangen al het opgehaalde inschrijf- en sponsorgeld voor hun goede doel. Stel jouw eigen team samen met collega’s, familie, vrienden of je sportclub! Regel die slimme buurman in je team. Zet oma klaar die alles weet over 'Remunj van toen'. Stof de Dikke van Dale af en plak de banden van je fiets. Het gaat een knettergekke avond worden!


Over de Kwisavond
Ladies' Circle Roermond organiseert deze stadskwis voor Remunj. Tijdens deze avond gaan teams met elkaar de strijd aan om een geldbedrag voor een zelfgekozen doel binnen te slepen. Ieder team ontvangt een kwisboek. Het kwisboek bevat opdrachten en vragen die jouw team moet oplossen.

Het gaat om vragen uit verschillende categorieën zoals, sport, muziek, geschiedenis, media, puzzelen en Remunj. Aan het eind van de avond levert de teamcaptain het kwisboek weer in. 

Belangrijke data

 • Remunjse Kwis op zaterdag 18 maart 2023 van 18.00 – 23.00 uur.

 • Slotfeest Remunjse Kwis op vrijdag 31 maart 2023.

Reglement
Deelname van de teams geschiedt altijd en uitsluitend onder de voorwaarden zoals vermeld in het Reglement.   Met het versturen van het inschrijfformulier en de betaling van het inschrijfgeld geven de teams én alle deelnemers binnen de teams aan dit reglement volledig te accepteren. 

Foto LC 2023.jpg

Jouw team met eigen goede doel

Een groot succes

Voordat je je als team inschrijft, bedenk je een teamnaam en een mooi goed doel waarvoor je gaat spelen. Inschrijfgeld bedraagt 50 euro per team. De ideale teamgrootte is 8-25 personen. Je hoeft niet aan te geven uit hoeveel personen jouw team bestaat, dus je kunt jouw team nog tot op het laatste moment uitbreiden. Ieder team kiest een teamcaptain. De teamcaptain is tevens contactpersoon voor de organisatie en verantwoordelijk voor het ophalen en inleveren van het kwisboek.

Goede doel
Jouw team kiest zelf een Remunjs goed doel uit waarvoor jullie gaan strijden. Dit mag van alles zijn: de wijkvereniging, jouw sportclub of een activiteit voor ouderen. Het is belangrijk dat het goede doel duidelijk aan Roermond verbonden is en dat het gewonnen geld in de Roermondse gemeenschap terecht komt. Daarnaast moet het goede doel ingeschreven staan als stichting in het handelsregister. 
Het opgehaalde inschrijf- en sponsorgeld wordt verdeeld over de winnende teams. Natuurlijk mag je als team zelf ook geld inzamelen dat natuurlijk rechtstreeks naar jullie teamdoel gaat.  

Kwishonk

Zorg met je team voor een goede locatie om de kwisopdrachten uit te voeren, een "kwishonk". Een ruime woonkamer, kroeg, kantine of kantoorruimte waar je gebruik kunt maken van alle soorten hulpmiddelen die je maar kunt bedenken. Zorg dat je op fietsafstand van het centrum zit en een goedwerkende printer is cruciaal! Vergeet natuurlijk ook niet om iemand verantwoordelijk te maken voor een lekker hapje en drankje, want gezelligheid staat op 18 maart op de eerste plek. O ja er mogen hulplijnen ingezet worden! Een goeie mix van kennis en vaardigheden gaat je zeker helpen. 
 

Prijsuitreiking
Tijdens deze avond blikken we natuurlijk terug op de kwis zelf en worden de prijzen uitgereikt aan de winnende teams.

 

Vragen?
Heb je vragen over de teams, goede doelen, voorwaarden of status van je inschrijving? Neem dan contact op met de organisatie door een mail te sturen naar remunjsekwis05@gmail.com.

Inschrijven

De inschrijving voor de Remunjse Kwis 2023 is gesloten.

Sponsoropties

Stadskwissen zijn helemaal hot! Ladies’ Circle Roermond organiseert op zaterdag 18 maart 2023 de tweede editie van de Remunjse Kwis. Wilt u als Remunjse ondernemer een breed publiek kennis laten maken met uw onderneming?

Dan bieden wij u een bijzondere mogelijkheid om u in de kijker te spelen! Door het sterke lokale karakter van de Remunjse Kwis genereren wij veel publiciteit in de regio. Daarnaast biedt de Remunjse Kwis u als sponsor de mogelijkheid de strijdende teams een opdracht te geven die de teams direct met uw onderneming in contact brengt.
We hebben u als sponsor keihard nodig om een mooi bedrag aan prijzengeld uit te delen aan de winnende teams en hun zelfgekozen Remunjse goede doelen.  

Helpt u ons mee om dit nieuwe Remunjse evenement én uw eigen onderneming op de kaart te zetten? 

Doe mee als vriend van, sponsor of hoofdsponsor! Stuur een mail naar remunjsekwis05@gmail.com

SPONSORPAKKETTEN

Vriend van... 100 euro

 • Logovermelding kwisboek

 • Logovermelding website

 • Logovermelding social media Remunjse Kwis

 • Logovermelding tijdens prijsuitreiking (klein)

Sponsor  250 euro

 • Eigen vraag in kwisboek

 • Logovermelding kwisboek

 • Logovermelding website

 • Logovermelding social media Remunjse Kwis

 • Logovermelding tijdens prijsuitreiking (middelgroot)

Hoofdsponsor  500 euro

 • Eigen vraag in kwisboek

 • *Deelname eigen team (ook na de inschrijftermijn gegarandeerde deelname)

 • Logovermelding kwisboek

 • Logovermelding website

 • Eigen post social media Remunjse Kwis

 • Logovermelding tijdens prijsuitreiking (groot)]


*Inschrijfgeld team kost €50,=

ontwerp Remunsje kwis.jpg
LC05RK22.PNG

Over Ladies' Circle Roermond

De Remunjse Kwis wordt georganiseerd door Ladies' Circle Roermond. Wij zijn een serviceclub met 15 vrouwen die zich inzetten voor de ondersteuning van goede doelen. In 2022 hebben wij de 1e succesvolle editie van de Remunjse Kwis georganiseerd. Ook in 2023 kijken we uit naar een superleuke kwis met opdrachten over Roermond, maar ook uitdagingen op het gebied van algemene kennis, puzzelopdrachten en creatieve vragen. Inmiddels zijn we volop bezig met het organiseren van een spetterende eerste editie van de Remunjse Kwis op zaterdag 18 maart. 

Volg alle nieuwtjes, tips en voorpret ook via onze social media…
www.facebook.com/remunjsekwis
https://www.instagram.com/remunjsekwis/ 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page